Fizica pentru dotnetisti

Multi dintre noi au trecut prin clasa a 6-a. Majoritatea au facut experimentul ala cu rigla de plastic, puloverul si bucatelele de hirtie. Din pacate, elevii din Cisnadie, jud. Sibiu, n-au avut acest privilegiu. Printre ei se regaseste si intiiul dotnetist, evanghelist si bautor de ceai chinezesc al tarii, Aurelian Popa:

Eu Propun™ ca la urmatorul code camp in care Aurel ne invata cum sa facem task-uri de 3 zile intr-o ora, sa organizam si un workshop cu scamatorii d-astea. Sa nu mai bata omul atita amar de drum pina in China, cind partea relevanta din China se gaseste deja in ironic botezatul Complex Europa la pretul de 65 de lei:

Micul Aurel

Bonus video – Aurelian la 60 de ani, in lupta cu haterii:

PS: va dati seama cum ar fi daca pe planeta ronua s-ar prinde Discovery sau Wikipedia si ar afla Aurel despre magicienii profesionisti? Sau macar de Magicianul Rilea…

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

9 Responses to “Fizica pentru dotnetisti”

 1. Tomis Says:

  Ce nu intelegeti voi este ca ceea ce v-a aratat master Jiang nu este decat un demo (“Qi antigravitation demo”). Varianta finala va avea levitatie (ca in Crouching tiger hidden dragon, Aladdin, Dragon Ball Z), telekinezie si capacitatea de a fierbe apa din ceainic fara sa te scoli de la tastatura. Haterilor.

 2. Catalin++ Says:

  Ei sunt barbatii: http://www.youtube.com/watch?v=A-dQNNTK1DM

 3. Vic Says:

  http://www.youtube.com/watch?v=frWpXPbpIXM

  Aureliane, ai nevoie de mult,mult,mult,mult mai mult CHI pentru a lucra cu materia moarta adapostita de acea cupola goala de oase de deasupra umerilor tai.

 4. Z Says:

  (tumbleweed)…

  N-o mai scris nimic Silviu in ultima vreme? ….

 5. Mihnea Says:

  Ba da, tocmai ce ne-a aratat aici ca nu stie ce-i ala TCHAR:

  http://silviuardelean.ro/2014/04/07/getting-tables-indexes-experiences-workaround/

  Din pacate nu-i suficient de amuzant, si nici noi n-am mai avut timp sa ne ocupam de el sau de alti mineri.

 6. timisoreanul Says:

  mai oameni buni, mintenaș e un an si silviu isi face de cap fara niciun rezultat notabil?…

 7. Mihnea Says:

  Pai unde isi face de cap? Eu n-am mai vazut sa arunce cu cacat in programare pe undeva. A scris de curind cum a facut el debug la masina in acelasi fel in care face debug la cod (“dupa ceva cautari pe forumuri, telefoane si sfaturi”, “din ce am discutat cu altii”, “auzisem la altii”), dar aventurile sale in lumea reala nu prea fac obiectul acestui blog.

 8. timisoreanul Says:

  Inteleg ca blog-ul e un soi de anticorp care nu-s face simtita prezenta decat atunci cand se dezlantuie Silviu :))
  Cred ca tacerea lui spune multe :))

 9. Mihnea Says:

  Ar mai fi si alti clienti, mai ales daca ne extindem aria de interes in afara spatiului natal, dar nici nu prea am mai avut timp si chef de scris despre prosti.

Leave a Reply

Optionally add an image (JPEG only)