Arta Inaltarii Monitoarelor

Astazi va supunem atentiei un instantaneu surprins in birourile Bitdefender Timisoara inainte de pasul cel mare facut in primavara de catre cel mai miner dintre paminteni. Observam cum primele doua volume din ópusul lui Knuth formeaza un fundament solid pentru demersul creator al lui Silviu. Monitorul s-ar prabusi pur si simplu sub greutatea atitudinilor si descoperirilor cioplite in el daca ar fi sprijinit pe un postament mai putin monumental. Volumul 3, ala despre sortare si cautare este probabil folosit pe post de tirnacop pad.

PS: ortacul si-a actualizat in sfirsit linkedin-ul. Aparent a facut level up de la expert la “Advanced Software Developer”, fiind acum parte dintr-o echipa de servicii profesionale care ofera suporti pentru echipa de servicii profesionale:

Member of Professional Services team, a team that offers outsourcing supports for Ricoh Infoprint Professional Services team.

 

Tags: , , , , , , , , ,

7 Responses to “Arta Inaltarii Monitoarelor”

 1. thefatredguy Says:

  Cred ca volumul 3 era folosit pe post de pernita pe scaunul minerului (in poza mi se pare ca nu are mousepad).

 2. Valentin Galea Says:

  Genial!

  Cateva perle din teza de Linkedin:

  * Computer literacy: […] Macromedia Dreamweaver

  * bugs fixing

  * University Studies period

  * informatics, maths, phisics

 3. Vasile Says:

  Mie mi se pare ca foloseste cartile la maxim… adica la maximul la care poate minerul :D

 4. a Says:

  Despre PS: Miroase a plecare?

 5. Mihnea Says:

  Asa m-am gindit si eu, dar cred ca normele actualizarii linkedin-ului nu se aplica la Silviu cum se aplica la restul lumii. Ar fi tare totusi sa apara si o recomandare.

 6. patrujdoi Says:

  E un moment bun sa observam cat de conectat e Silviu momentan pe linkedin:

  “Connections: 69 connections”

 7. Andrei Rinea Says:

  Am ras si eu de o colega la locul de munca pentru ca a preferat aceeasi metoda de a-si regla inaltimea monitoarelor si mi-am luat un suport de monitoare, deh… modern.

  Rezultatul? Dupa cateva luni a cedat rahatul ala care a costat doosutesiceva de lei insa monitoarele ei stau bine mersi pe carti fara problem…

  Deci nu e totul ceea ce pare.

Leave a Reply

Optionally add an image (JPEG only)