Coming out

In sfirsit Apple au decis sa faca pasul cel mare si sa iasa din closet. Noul lor CEO e gheu pe fata, nu pe ascuns ca Steve. Asteptam cu interes versiunea aniversara XCode 5 unde vei scrie cod printr-o interfata cum aveau strumfii xenozoofili cu inorogii in Avatar, doar ca in loc sa-ti impletesti pleata cu coada calului, iti vei da cu iLube si-ti vei baga in cur un iDildo. Roz.

La cit mai multe puli in cur!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to “Coming out”

 1. dijkstra Says:

  Perfect. Tagurile sunt bestiale

 2. thefatredguy Says:

  Steve a mai plecat odata si pe urma s-a intors ca un zombie pe care il impusti si nu vrea sa moara. Daca se intoarce din nou ?
  Apropo de Apple, citisem undeva cum ca prin 1955 SUN au fost aproape de a cumpara Apple. Din pacate nu s-a materializat nimic. In consecinta traim intr-o lume de hipsteri si de ghei.

 3. Aram Hăvărneanu Says:

  Steve nu a plecat de la Apple în 1985, a fost dat afară și compania aproape a falimentat, a salvat-o Microsoft în 1997 cu o donație de vreo $150M.

  Nici Apple, nici Sun nu existau în 1955, ambele companii au fost pe punctul de a o cumpăra pe cealaltă.

  /scris de un hipsters pe un Mac gay.

 4. thefatredguy Says:

  Stiam ca n-a plecat de bunavoie iar 1955 a fost un typo evident.

 5. Timisoreanul Says:

  Auzi, dar de unde stiai ca Tim Cook e gheu? :-?
  Ca parca numai zilele astea s-a deconspirat :)))

 6. Mihnea Says:

  Nu stiu care-i treaba cu marea declaratie de saptamina trecuta, ca n-a fost niciodata conspirat in privinta asta. De exemplu: http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Tim_Cook&oldid=446738828.

Leave a Reply

Optionally add an image (JPEG only)