Pe urmele lui Silviu Ardelean

LE3: Am mutat filmele la noi. Viva la Revolucion!

LE2: Gingerul Pop si-a facut private orgiile cu XCode. S-a saturat de lumea mirsava si rea care nu-i intelege invataturile despre curentul C++, asa ca i-a intors spatele pentru a nu mai putea fi la curent cu ultimele pozitii in C++. Speram ca urmatorul pas sa fie cel in care isi sterge blogul dupa care filmeaza o Introducere in Sinucidere.

LE: In timp ce echipa de suflet a lui Silviu Ardelean incerca in etapa a 23-a sa-i dapaseasca IQ-ul in Liga 1, chiar la el acasa, si pe programatorul Pop l-a trecut un Silviu Ardelean si si-a transhumat orgiile de pe youtube pe vimeo, asa ca ne-am conformat si noi si am tras apa prin link-uri.

Marius Pop trece prin momente grele de carierist in pix, tastatura, if, while, for, pointeri, matrici, limba romana, limba engleza, youtube, paypal si nu in ultimul rind 100m chitara garduri. Si-a pierdut increderea in sine si a decis ca e timpul sa riste totul, sa traiasca viata pe cont propriu asa ca a renuntat sa mai ceara donatii pe blog in schimbul muncii cinstite, blog care in acest scop i-ar fi servit si de mama si de tata, nu doar de amanta.

Faptul ca a riscat totul a inceput sa dea roade. A inceput Corectarea Posturilor, sport marketat pe piata de catre Silviu Ardelean inca din 2007. E un fel de curling, doar ca aruncatorul pietrei este acelasi cu cel care da cu mopu` in urma bilei, pentru a i se pierde urma. Iata o aruncare facuta dupa manualul Ardelean, editie revizuita:

ps. am avut o eroare datorită tastaturii mele care merge când și cum vrea iar o altă eroare că am scris codul inafara funcției main, asta din neatenție

Observati logica Ardeleana de a mopa aruncarea dezastruoasa. Aparent faptul ca tastatura s-a saturat de tine si nu te mai lasa sa o bati are un efect direct asupra limbii romane, engleze si C++.

Si iata si o aruncare in limba engleza demna de o Olimpiada Ardeleana:

Since I was a kid, I like strategies games. My (geek) cousin made me addicted to Heroes III, about 10 years ago. Since than, Heroes III is my favorite game. I played Heroes IV but it’s not the same thing. That Heroes III feeling is gone in greater versions.

Disclamer: Citate date din manualul Federatiei Internationale de Corectat Posturi (FICP) 2007-2011.

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 Responses to “Pe urmele lui Silviu Ardelean”

 1. yo Says:

  s/Marius Pop/Marian Pop/ ?

 2. jos8cal Says:

  Vazindu-l practicant de FICP, Silviu in marinimia lui, i-a imprumutat al doilea nume.

  LE: Intre timp am aflat ca nu e din marinimie, este o regula ca toti cei care practica CP sa poarte si numele initiatorului, un fel de nume de tata de care nu poti scapa.

 3. yo Says:

  Before,:
  «Especially for you, I have to repeat an important remark: “the help files, books or FAQs are not perfect. It doesn’t fit everywhere and are not designed for simple copy/paste without using any neurons”. I’m sure, you don’t like blind copy+paste.»

  And, after,:
  «Chiar nu-mi pasă dacă soluţia iniţială a fost modificată sau nu. Îmi pasă ca în momentul în care dau de ea și o aplic… ea să meargă. »

  ,

 4. Mihnea Says:

  ,!

 5. Mihnea Says:

  “În curând încep o serie de tutoriale PHP așa că stați pe aproape. Voi adăuga pe site și metoda de “subscribe” ca să puteți fi anunțați de fiecare dată când public ceva.”

  Pai stam, cum sa nu stam.

 6. Adi Says:

  Daca la C++, unde el se tine mare si tare, a avortat aceste “tutoriale”, iti dai seama ce-o sa iasa la PHP :D
  I gotta see that!

 7. wasile Says:

  “Cum ziceam și în articolul precedent, mă gândesc să ofer posibilitatea de abonare prin email pentru a vă ține la curent cu ultimele tutoriale/articole pe care le public. Am reușit să mă opresc din coding pentru 5 minute și să-mi fac cont pe FeedBurner. Așa că nu mai stați pe gânduri și abonati-vă. Pentru primii 10 am o surpriză ”

  Surpriza? Doamne fereste!

  “Am reușit să mă opresc din coding pentru 5 minute ”

  =)

 8. jos8cal Says:

  Cred ca iarasi compilatorul l-a facut KO pentru 5m. Ultima data a fost numarat 35s cind i-a tras-o nesimtitul la ficat, pe ramura lui else. Mai mult ca sigur compilatorul a aruncat prosopul si a omorit procesul cu XCode.

  Si da, ne-am abonat si noi. Speram la covorul rosu!

 9. wasile Says:

  S-a mutat pe trilulilu.

Leave a Reply

Optionally add an image (JPEG only)