Ingineriada in metru antic

Pentru mine viitorul este o prioritate. La fel si cariera. Nu mai zic de destin … Asa ca deseori bat intr-o tabla cu butoane pe care stau lipite aptibilduri cu numere si litere. Folosesc circa 7 degete pentru genocidul asta iar cel mai Silviu Ardelean dintre ele este degetul mare, care bate doar tasta spatiu. Ele (ca am doua) nu se misca precum restul degetelor in cautarea Sensului deasupra tastaturii sau prin multinationale. Nu. Ele stau pitite linga tasta spatiu si o pocnesc la un interval regulat in speta de fiecare data cind posesorul degetelor face o pauza in vorbire. Pauza e muzica. Pauza e bataie. Fara bataia la doua miini a spatiului nu exista viitor, cariera sau armonie muzicala. Bataia lui ordoneaza si da sens apasarilor derutate a celorlalte 4 degete. Eins zwei, eins zwei!

Inainte sa existe masinile de scris automate, degetul mare nu avea niciun sens, nu juca niciun rol pe scena vietii. Constientizind aceasta provocare Omenirea a inventat burghiul prin profesorul Burghiu. Directia si Sensul au fost dezvaluite asadar omenirii iar victoria asupra materiei a fost dedicata in intregime degetului mare. Modest si sub acoperire (a se citi “regula burghiului“) El ofera acum directia pentru oricare doi neaveniti care se bat cap in cap, perpendiculariceste.

Grecii nu stiau de burghiu, deci automat nu stiau ce sa faca cu degetul mare. Il foloseau la flotari in doua degete pentru a le face in ciuda atenienilor care pazeau pe la spring time-urile vremii. Dar au gasit alta modalitate sa bata spatiul. Prin muzica. Ei au stiut primii ca daca taci din cind in cind in timp ce cinti, lumea incepe sa-si apropie miinile linga piept si sa le bata, ceea ce-ti produce tie o descarcare si simti ca Ai Reusit!

Ca sa bati spatiul muzical iti trebuie niste materie pe care sa o ordonezi si sa-i zici Instrument Muzical. N-am fost niciodata fanul instrumentelor muzicale pe care trebuie sa le imbraci inainte sa te produci in ele, cum ar fi acordeonul. Dar cind viitorul si cariera trag de tine iti imbraci tastatura si pui mina sa realizezi ceea ce ai de realizat. La fel a facut si Inginer Boață Cristian. Colegul naicul l-a reperat prin Bucuresti vorbind prin gura stilpilor de telegraf pe care si-a lipit afise cum ca si dinsul ofera Directii. Cu alte cuvinte un atac la degetul mare. La regula burghiului. La umanitate si la acordeon!!

Si-a facut si dinsul acordeon 101-102 si pentru o suma modica te invata cum sa bati spatiul la domiciu proprietate personala. Sa vedem asadar cum arata dialogul dintre un cetatean si un stilp pe care sta lipita poza de mai jos cu luarea de pozitie:

Am terminat IPB fac. Automaticã in 1983 .
20 de ani am fost ing. programator la un institut de cercetare al Armatei. Un an am lucrat in invatamant. In domeniul IT, învãţãmântul romanesc oferã opogramã depãşitã …timp pierdut …un start ratat.

In  caz ca nu stiti in ce cheie cinta Cristian, luati aminte:

Un ing. IT poate schimba radical lecţiile în domeniul informatic.
Urmare : …un elev incepãtor va aborda domeniul IT fãrã complexe.
Astãzi 90% din soft == aplicaţii in reţea, aspect foarte important !

Asa ca dati-va jos mastile! Lasati dracului complexele si iata ce va asteapta:

Pentru o Carierã IT de Top, …eventual in Vest, …Stabileşte Prioritãţile !Unica modalitate de a sãri pragul mediocritãţii este studiul Extra-Şcolar.Nu pierde Timpul …Învaţã Programare (matematica şi engleza in planul 2)

Este el Vestul (muzical sau nu). Pentru viitorii ingineri IT se recomanda studierea asidua a lectiilor template de pe site.

LE: Intre timp cineva vadit deranjat de regula burghiului s-a uitat mai atent la degetul mare si a descoperit ca are linii (mostenite din CFigure) pe fata. Le-a botezat amprente si multumita lui acum sintem identificati toti dupa degetul mare. Now that’s a turn off!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

14 Responses to “Ingineriada in metru antic”

 1. Silviu Says:

  Trebuie sa recunosti ca sunetul oitei lu’ nea Boață suna ok.

 2. Radu Says:

  Boață e super tare. 80 de lei pe 4 sedinte… si mai vine si acasa… si are si o oaie 3d super cool…

 3. siEu Says:

  eu folosesc degetul mare ca sa inchid servarul pe care ii ruleaza mizeriile dlui inginer. avea dreptate basescu cand zicea ca scoala romaneasca scoate tampiti. pai cu asa profesori la ce te poti astepta?

 4. ing. IT cristian boata Says:

  Nu am vazut un program 3D in acest site …Nimic sa atraga atentia.
  In opinia mea sunteti niste dobitoci . Scuze.

 5. thefatredguy Says:

  Program 3D ? Ilumineaza-ne putin, tovarase injiner.

 6. ing. IT cristian boata Says:

  Corect era Grafica 3D (programare 3D). Scuze . Mi-am pierdut cumpatul. Site-ul dvs este oribil in toate privintele. Ca ing. IT pot sa exprim in cunostinta de cauza o opinie personala.

 7. thefatredguy Says:

  Evident, noi ca niste muritori de rand, nu ne putem ridica la nivelul tau, care ai declarat C++ unsafe pentru programare in retea (si 90% din programe sunt in retea dupa cum bine ai zis chiar matale). Iti multumim ca ne-ai aratat lumina izbavitoare a lui C ascutit, precum si behaitul muflonilor (3D) care ne vor duce in vest. Iti multumim ca existi, tovarase inginer IT (sau ET).

 8. ing. IT cristian boata Says:

  C++ este UNSAFE datorat pointerilor. Nu am spus-o eu si nici niste muritori de rand. Au spus-o cei de la Microsoft cand au propus C#. Trebuie sa treci totusi puntea magarului sa sti acest lucru ca C++ este UNSAFE. Java si C# se folosesc in retea (…JSP, …ASP.net) C++ nu este recomandat pt aplicatii in retea. Nu este recomandat nici pt aplicatii obisnuite datorita faptului ca nu e portabil si codul trebuie recompilat pe fiecare PC in parte. Avantajul C++ este acela sa este free (nu e sub licenta Microsoft ca C#) si cei ce folosesc UNIX normal sa aleaga C++ in loc de C# …C# este un limbaj mai nou si evident mai evoluat …fara pointeri si …sigur nu UNSAFE. Cat despre grafica 3D ce am vazut pe site-ul vostru dovedeste ca sunteti dobitoci si nu cunoasteti asa ceva.

 9. thefatredguy Says:

  Argumentatia ta este imbatabila tovarase injiner. Ma declar invins si UNSAFE. Traiasca republica muflonica 3D !

 10. thefatredguy Says:

  Ps : pune mana pe o carte si citeste putin despre garbage collector retardatule. Ce crezi ca primesti inapoi cand scrii new Tralala() in C# ?

 11. Mihnea Says:

  Asta e trollaj ma. Nici macar prof. ing. IT Boata (muie Boata) nu poate fi atit de prost incit sa vocifereze aici in nume propriu. De altfel, gasesc ca exprimarea nu prea e “in character”: stimabilul inginer imi pare mai degraba genul de profesor de liceu ratat si dezamagit de sistem caruia i-au spus parintii prea des ca e special si nu s-a putut adapta intr-o lume care i-a aratat ca nu e. Astia nu-s combativi de obicei, nici macar online. Prostia schizoida de mai sus i se potriveste mai bine lui BlaxxunRomania, ca si referinta spontana la 3D. Deci ori e un troll care nu si-a facut temele, ori m-am inselat si ing. Boata e si mai defect decit credeam (iar eu nu ma insel NICIODATA, clar?).

 12. Vasile Says:

  waw, ce simt dezvoltat de detectie, si ce ego :D

 13. thefatredguy Says:

  Troll zici ? Se poate sa fie. Totusi eu zic sa nu-l subestimam pe tovarasul muflonic.

 14. Ionut Says:

  Inginerul poata revine, lovind in ramasitele siveco ( vedeti primul post)

  http://www.ziare.com/stiri/perchezitii/perchezitii-la-cea-mai-mare-companie-it-din-romania-evaziune-de-3-milioane-de-euro-1320620?utm_source=ZiareCom-http%3A%2F%2Fwww.ziare.com%2F&utm_medium=BN-NW-1320620-Perchezitii+la+cea+mai+mare+companie+IT+din+Romania+-+evaziune+de+3+milioane+de+euro&utm_campaign=BN-NW-ZiareCom-2014-09-08

  Pun aici si postarea, in cazul in care cumva dispare.
  (sub numele zambila)
  Cariera tehnica top-ue-vest

  Trenul spre vest se pierde la liceu …prin clasa X
  Invatati programare in timp util …gimnaziu
  …java, c#, flash, retea, grafica 3d, disp.Mobile
  … …cautati un ing.IT

  Ce-ati facut in vacanta
  …ati invatat ceva util ?
  … …tocilarilor :)

  Vianu, sava …licee de elita …creiere spalate
  …sa lucrati la Siveco.SA

  votati degeaba

Leave a Reply

Optionally add an image (JPEG only)