Stirile serii: Un Silviu Ardelean Acuza

Detectivul cu iz de cherhana Silviu Ardelean a decis sa puna in practica amenintarea de ieri, dind in vileag numele celui care-i ia in deridere calitatile de Om si Programator Incomid. Nasul lui fin, mentinut in forma de aerul tare al inaltimilor multinationalelor emblematice, mi-a luat urma inca de cind i-am spus direct lui MVP Ovidiu Cucu cum ma cheama si a facut abil legatura cu toate celalalte locuri in care eu am incercat sa ma ascund prin perfida tehnica a afisarii numelui in clar. N-au putut sa ma apere nici proxy-urile pe care le-am folosit ca sa-i pot citi deversarile dupa ce IP-ul meu mirsav a fost trecut pe lista neagra a AXTI; Silviu s-a prins de fiecare data singur cu mintea lui ca eu sint eu.


Fig. 1: Asociatia eXpertilor in Tehnologia Informatiei

Logica lui ascutita ca virful tirnacopului l-a condus de asemenea la concluzia ca userul jos8cal de pe site-ul expertilor as fi tot eu, deoarece… cacat, n-am inteles de ce. Cei interesati pot sa-i citeasca momentul Poirot aici.


Fig. 2: Ceci n’est pas une pipe

Cititorii nostri fideli (si acum si ai lui) au remarcat cu siguranta multiplele transformari prin care a trecut astazi luarea de pozitie a lui Silviu. El cizeleaza de zor textul ce-i este asa de aproape de suflet, avind grija insa sa nu deranjeze delicatele virgule plasate cu atita maiestrie (ca vorba aia, el e roman, nu te poti astepta sa vorbeasca engleza la perfectie). Titlul insusi a trecut prin numeroase forme – “Mai mirlanule”, “Mai jegule”, “Mai mitocanule”, “Mitocanule” – parca in cautarea acelui moment de perfectiune si echilibru, suspendat in timp si spatiu, in care sa rezoneze cristalin cu ideile simple dar bine inradacinate ale autorului. Multe exprimari si proclamatii au ars efemer in textul Declaratiei, cazind secerate cind pe Silviu l-a fulgerat cite o duma si mai buna, cum ar fi alegoria olita-blog. Eu unul jelesc dupa partea aia cu “Noi, cei incomizi”, a carei disparitie a lasat orfana si gluma din prima fraza a acestui post.


Fig. 3: In cautarea titlului perfect

Silviu isi modereaza comentariile pe blog, asa ca ne putem imagina cum crestea in el sentimentul ca ceva nu e in regula pe masura ce aproba unele din vocile ce se ridicau din public. O particica din el il zgirma occipital incercind sa-i spuna ca cineva, undeva, face misto, dar el nu putea sa puna degetul pe sursa disconfortului. Intr-un final a cedat presiunii si a sters doua comentarii care erau cele mai suspecte de atac la persoana si sarcasm: unul in care ii spunea cineva ca de fapt Motoc n-a zis “multi dar prosti” si unul in care un fan Octave cerea drepturi egale pentru pletosi. Acum e bine, au ramas doar comentariile care ii slavesc eleganta si il compara cu Laocoon. Alea n-au cum sa fie la misto, ca doar zic de bine despre el.


Fig. 4: Silviu Laoconte

Noi ne gindeam sa propunem un nou e-sport pentru PGL: cit de departe se poate merge cu misto-ul in comentarii fara sa se prinda Silviu. Din pacate insa el a pus dop post-ului si probabil acum va sterge si restul schimbului de idei, desi nu va intelege exact de ce. Nu-i nimic, am salvat pagina pentru posteritate si la nevoie isi va gasi a doua sansa la viata aici.

Tags: , , , , , ,

10 Responses to “Stirile serii: Un Silviu Ardelean Acuza”

 1. Ovidiu Cucu Says:

  Mai pula, l-ai te-a refuzat S cand i-ai propus sa-i sugi penisul cu nesat?

 2. jos8cal Says:

  Hai Ovidiule ca esti plictisitor. Daca nu ne zici ceva creativ te tai la montaj.

 3. Silviu Ardelean Says:

  Inca odata ai demonstrat ca esti o vaca cu cabina si nimic mai mult.
  Ovidiu, e om serios si nu se cobora la nivelul tau… Astept sa vad cu-i ii mai atribui textul? Lu’ Ovidiu, Silviu sau Aurelian…. Poate lu’ Mihnea?

  Pramatie… hai ca-mi place :P
  Feel free to assign stupid things to innocent people! =))

 4. Mihnea Says:

  Of, virgula aia intre subiect si predicat, bat-o vina. Acum ai 3 chestii in comun cu Silviu, deci daca nu esti el, esti sufletul lui pereche. Daca e pe-asa, incearca sa stai departe de el, ca daca va apropiati prea tare o sa va inghita spontan pamintul, ca are si el limitele lui.

  Oricum, avind in vedere ca semanati asa de tare, eu o sa-ti zic in continuare Silviu. Sper ca nu te deranjeaza.

 5. Silviu Ardelean Says:

  Gustere… hai ca te las. M-am saturat sa “socializez” cu tine si tu imi iei identitatea.
  Numai le fac rau unor oameni nevinovati, caci tu, ca o vaca cu cabina, ce esti le atribui lor comment-urile. PA COAIE!

 6. Mihnea Says:

  Coaie, tu n-ai o identitate. Injuri “anonim” pe-aci facind aceleasi greseli de gramatica si logica ca Silviu, folosesti aceleasi dume penale ca el si te oftica cind e atacat marele om. Stii cum e aia… if it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is Silviu Ardelean.

  Iti uram pa.

 7. Silviu Ardelean Says:

  Esti doar un prost care musca de unde nu trebuie.
  Oricum, ai muscat-o si aici. :P

 8. jos8cal Says:

  Mai incet cu risul Silviule ca sperii pestele. Io zic sa nu mai zici la nimeni de locul asta. Hai tu din cind in cind cu buzunarele pline de porumb, rime sau pufuleti si da-i la fixa sau la lanseta. La buza stufului, precis.

  Si ca tot ziceai de pogorirea in prostime a lui “MVP Ovidiu Cucu Om Serios” ti-l prezint aici cum isi face chip cioplit si pune bazele Regulii 0. Aici ii poti pupa moastele.

 9. Bulan Says:

  Nu-i bai! Are balta pesti!

 10. BL Says:

  […] then it probably is Laocoon.
  (Laoconte pentru pretini)

Leave a Reply

Optionally add an image (JPEG only)