Atunci i-am condamnat pe toti la moarte

Lanterna rosie a AXTI Silviu Ardelean s-a decis sa ne arate ca nu-i doar gura de el cind zice ca isi recunoaste greselile, asa ca s-a pus pe sters comentariile pe care initial le aprobase in mult discutatul post. El a facut asta treptat, asteptind dupa fiecare tragere a apei sa vada daca il slabeste sentimentul ca ceva nu e in regula. Pina la urma a scapat doar comentariul ala ne-incomid care-i admira (si imprumuta) enorm stilul, ca ala clar n-are cum sa fie la misto. Totusi, o asemenea manifestare a imbecilitatii in cea mai pura forma a sa nu merita sa treaca in nefiinta doar pentru ca Silviu s-a prins in sfirsit. Sa imortalizam deci dialogul in toata splendoarea lui:

Ursuzutzul said…

Draga, Silviu
Admir enorm stilul tau elegant si nu inteleg, cum i-l suporti pe acest viermalau nesatul sa arunce in tine cu vorbe grele. Sa sti ca va urmaresc razboiul si gasesc ca e absurd sa te opui. Si stii ceva? Pana la urma orice publicitate e buna, chiar si cea incomida.
Eu, sunt chiar curios cum se v-a termina. Succes!

Silviu said…

E o vorba… Cel mai destept, cedeaza primul.
Degeaba i-as raspunde cu argumente. Omul a demonstrat ca stie s-o va tine tot pe-a lui.

Larisa said…

Silviu, eu te inteleg perfect, mai ales ca am citit toate postarile de pe blogul tau si cred ca esti un mare suflet. Pentru mine esti un Laocoon al blogosferei romanesti (pentru ceilalti care nu stiu despre ce este vorba, Laocoon este cel care s-a opus introducerii calului de lemn, construit de greci, în cetatea Troiei şi i-a îndemnat pe troieni să nu se încreadă în spusele duşmanilor lor).

Desi nu ai aratat si marul discordiei de la care a pornit cavalcada, sint sigura ca rabufnirea ta este indreptatita. Nu trebuie sa te lasi calcat in picioare de niste gealati ageamii, oricare ar fi motivul. Gorgonele pot fi si trebuie ucise cu singe rece si cu totii stim ca numai un Perseu (in cazul nostru Laocoon) cu coloana vertebrala integra poate reusi lucrul asta. Iar tu ai demonstrat din plin ca esti un mare caracter, un exemplu de moralitate si actiune de care ducem lipsa in Romania. Ma bucur ca tu ai ales sa ramii aici si nu in tari straine la un trai caldut. Daca ar fi mai multi oameni ca tine, lucrurile bune s-ar instaura mai repede si mai temeinic si la noi in tara. Sper sa continui sa iti aperi cauza cu aceeasi demnitate de care ai dat dovada pina acum.

Silviu said…

@Larisa: Multumesc pentru aprecieri. Totusi, am pretentia ca sunt un umil blogaras… cu un trafic modest. In primul topic al blog-ului am mentionat si de ce am decis deschiderea acestui blog.

Dupa cum ziceam in prima fraza, articolul e o dedicatie pentru un individ care moare de grija altora. Intamplator, de pe WC-ul sau public (un blog facut sa isi ascunda fustrarile si sa jigneasca oameni), mi-a facut publicitate si trafic la site-uri fara sa-i cer. Sursa divergentelor a pornit pe forumul unuia din site-urile mai sus mentionate. Mai mult, prefer sa nu intru in detalii caci as plictisi lumea non-IT. Nu stiu daca sunt un Laocoon… tind sa cred ca sunt un idealist, poate si putin naiv. Naiv, pentru lumea in care traim.

Larisa said…

Stiu ca poate parea usor exagerata comparatia, dar pentru mine oamenii care au curaj sa ridice problematici care ne privesc pe noi toti si sa arate cu degetul cocalareniile, marlanelile si nedreptatile de pe plaiul nostru mioritic sunt niste eroi si admiratia mea este nedisimulata. Ma impresioneaza si faptul ca nu te descurajezi, eu cred ca idealistii vor salva lumea.

Da-mi voie sa cred si eu o data cu tine ca impreuna vom reusi sa mai cizelam o parte din conationali, prin puterea exemplului.

Silviu said…

Stii ce zicea Moţoc: “mulţi dar proşti”.
Mi-e teama ca suntem intr-o inferioritate dureroasa si e aproape imposibil sa izbutim ceva.
Important e ca sa nu ne complacem in balacaria mioritica.

Tags: , ,

3 Responses to “Atunci i-am condamnat pe toti la moarte”

 1. vasile Says:

  Sa inteleg ca toate comentariile de mai sus sunt de la voi defapt ?

  daca da e haios :))

 2. Mihnea Says:

  Prieteni de-ai nostri.

 3. Vasile Says:

  E o placere sa recitesc blogul asta, articolele despre prostia lui silviu produc vreo 10KiloRasDeMaPisPeMine/Ora

Leave a Reply

Optionally add an image (JPEG only)