Stirile serii: Octave si Silviu Ardelean in buda redactiei

Stiri interne: Silviu Ardelean este un om de actiune. El nu se multumeste sa ne spuna ca sintem o buda, ci se ofera sa ne si curete. Un fotoreporter al publicatiei noastre l-a surprins acum citeva momente in buda redactiei, incercind sa stearga de pe pereti numele celor care nu suporta mirlanelile:

Personalul de paza a intervenit prompt si l-a escortat pe Silviu inapoi in ograda cu experti.

Monden: Sindicatul Pletosilor din Romania a solicitat dreptul la replica vis-a-vis de afirmatia pe care Silviu a facut-o despre ei in post-ul anterior. Ei ne-au cerut sa difuzam urmatorul documentar care demonstreaza irevocabil faptul ca daca li se faciliteaza accesul la eugenii, nimic nu intrece barbatia pletosilor:

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Stirile serii: Octave si Silviu Ardelean in buda redactiei”

 1. BL Says:

  Ce seamănă ăla cu frate-meu. Octave, tu eşti frăţioare?
  Ce-i plăcea să mă bată când eram mic. Îmi dădea bani de tuns, însă eu le cumpăram fetelor eugenii*.

  * Nu-s chestii rasiste. Auzişi mă, ăla care te iei de pletoşi.

 2. jos8cal Says:

  Mie mi se pare tare faptul ca el desi este promovat ca si chitarist, nu gasesti urma de chitara in piesa aia. Sau in “I se spunea Visatorul” si probabil in multe altele. Totusi in 1982 spre disperarea tuturor “quitar passion started” cum ar zice Silviu Ardelean:

  “In 1982 a fost luat in armata. Si-a luat cu el chitara. Sabloanele impuse de regimul militar si lipsa de libertate l-au intaratat si mai mult, spre disperarea superiorilor sai preferand chitara in locul pustilor Kalasnikov.”

Leave a Reply

Optionally add an image (JPEG only)